Musicaaaaaa


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

La poesia

on 23:51


El poeta decideix utilitzar el llenguatge segons un ritme, una rima, una idea, uns sentiments, als quals dóna un valor propi i alhora únic.
Els escriptors romàntics creien que la poesia era pura emoció estètica i que no es podia aprendre l’ofici de poeta, es naixia poeta.

Sovint, la millor manera d’aprendre a escriure poesia és llegint poesia. Fixeu-vos en quins han estat els temes que han preocupat des de sempre els poetes:

-L'amor: L’amor i el desamor són els grans temes dels poetes de tots els temps
Hi ha amors a cop d’ull, amors correspostos, amors que porten al desengany, amors viscuts amb gran intensitat, amors que es desfan en arribar l’alba, amors que estan vius en el record.


-La vida: Inciten a viure la vida intensament, a aprofitar cada moment com si fos l’últim

A mi no és que m'agradi molt llegir poesia però de tant en tant en llegeixo alguna. No puc escriure poesia perquè tenc dificultats per expressar-me.
Un dels temes que més m'atreu és sobre el pas del temps, perquè algunes vegades pens en el mateix i això me fa pensar.






-La mort: Què hi ha després de la mort? Cap a on anem?... La mort pot ser vista des d’una òptica cristiana i pot ser entesa com una segona naixença, ja que és quan s’aconsegueix la immortalitat de l’home. També es pot morir per amor, i és en aquest sofriment que es troba sentit a l’amor. Sovint el poema és una eina per expressar el plany per la mort d’algú estimat i revelar la visió del poeta de la vida i la mort.

-El temps: El temps és el tema que pauta el ritme de la vida i, sovint, reflecteix les diferents maneres d’entendre-la. Es pot parlar d’un temps passat i que ja no es podrà reviure.





-La guerra: L’exili i el sentiment d’allunyament dels éssers estimats com a conseqüència de la guerra apareix en la poesia vinculada a un conflicte bèl·lic. creien que només s’arribava a la poesia a través d’una elaboració acurada del poema.

0 comentarios:

Publicar un comentario